Vonsild-legehus / Hvad skal vi så lave

Hvad skal vi så lave

 
 
 
 

Haven ( hjemme)

I haven vil vi lege, cykle , vippe, hoppe på trampolin, og lege med sandet i sandkassen.
 
 

Gymnastik

I KFUM hallen hvor Pia er instruktør.
 
Vi vil 1 gang ugentlig i perioden september til April tage til gymnastik, hvor vi vil arbejde med børnenes motoriske udvikling.  Denne dag har vi altid extra bemanding, så børnene får den bedst mulige oplevelse.
 
 

Svømning

Fra børnene er 2 år, vil vi indimellem tilbyde at tage til svømning, i slotsøbadet. Vi tager 2 voksne afsted til højst 5 børn.
Med forældrenes tilladelse selvfølgelig. 
 
 
Musik og sprog
 
Musik tilrgnrt de helt små. Vi synger salmer og børnesange, laver fagter, lytter til musik, danser og vugger børnene.  Der tilbydes fodmassage hvis børnrne har lyst. Sang og bevægelse i de første leveår har stor betydning for barnets senere udvikling.
Vi forsøger at det ofte  forløber nogenlunde på samme måde hver gang, da gentagelse og genkendelse er vigtigt for et lille barn.
 

Geografisk Have 

 Vi vil ofte være besøgende i geografisk have hvor vi vil lege på legepladsen , snakke med dyrene og nyde den skønne natur.

 
 
Legeparken i Kolding og Fredericia er også steder vi holder meget af at besøge med børenene.
 
 
 
Teltet kommer ofte med på tur, det giver os mulighed for at tilbringe hele dagen på udflugt.
 
 
 
Vi vil ses med andre dagplejere så børnene også lærer at færdes i større forsamlinger og udvikler deres sociale færdigheder.
 
 

Årlige ture vi tager på

 
Sommerhustur med overnatning
 
Skærup zoo
 
Besøg på den økologiske bondegård Elmegården.
 
Bowl`n Fun Legeland
 
Besøger Slotsnissen og julemanden i Kolding by, kører med juletoget.
 
Juleudstillingen Kolding storcenter.
 

Dette er et lille udpluk, af nogle af de faste ting vi tænker, vi vil foretage os med jeres guldklumper. Derudover vil vi selvfølgelig få mange andre skøre og sjove ideer til, hvad vores dejlige dage sammen skal indeholde. Det skal også lige nævnes, at aktiviteter selfølgelig foregår på børnenes primisser og efter deres alder og kunnen. 

 

Læreplaner

Der vil som i den kommunale dagpleje, også i denne private pasningsordning blive arbejdet ud fra pædagogiske læreplaner.
 

 

 
Vonsild-legehus privat pasningsordning | Vonsildvej 73, 6000 Kolding  | Tlf.: 22836313