Vonsild-legehus / Hvem er vi

Hvem er vi

 

Vonsild Legehus, er en privat pasningsordning, med 10 børn, 2 voksne og vores mormor Else som er her 3 dage om ugen, samt afløser ved sygdom og ferie.

 
Vi elsker hver dag at give børnene de bedste vilkår for en dejlig dag, med skønne oplevelser og udfordringer til deres udvikling.
 

 

 


Hej jeg hedder Pia og er privat passer i Vonsild-Legehus.

 

 Jeg er årgang 74, er gift med Brian, og sammen har vi 3 børn fra hhv. 1997-2001-2004 Vi bor alle i vonsild-legehus. 

 
Jeg er uddannet social-sundhedsass. Men har siden 2005 arbejdet som dagplejer, de første 5 år som kommunal dagplejer og fra April 2010 som privat.
 
Jeg brænder for arbejdet med børnene, og arbejder ud fra en høj livsglæde, med hjertet og børnene i centrum.
 
Jeg har gennem mit arbejde gennemgået flere kurser inden for børneområdet. Jeg vil selvfølgelig fortsætte med at uddanne mig inden for området. Dette vil jeg gøre på weekend og aften kurser i min fritid. 
 
 
Hej
Jeg hedder Anette og er årgang 1966. Jeg har 2 voksne børn. Jeg har arbejdet som kommunal dagplejer i 18 år og i 2013 læst til pæd.assistent og arbejdet i Vejle og Børkop, som vikar i Vuggestue/børnehave, hvor jeg også har taget et hygiejne bevis og lavet mad til institionen i ca. 6 mdr. Jeg savnede dagplejen og var så heldig at kunne få arbejde i Vonsild Legehus. Jeg har løbende taget kurser og det sidste var et musikkursus i 2017. Naturen betyder meget for mig i mit arbejde og det er et godt sansemotorisk redskab for børnene at udforske. 
 
 
Hej Jeg hedder Else (mormor Else)
 
Jeg er førtidspensionist og derfor er det en glæde at have mulighed for at kunne komme ud og arbejde med børnene, og andre praktiske ting.
 
Jeg arbejder i Vonsild-Legehus 3 dage om ugen. Når jeg er der, er det som regel mig der står for maden til børnene. Jeg hygger om børnene og ofte hjælper de også lidt til og der deles også ofte lidt smagsprøver ud.
 
Jeg har tidligere arbejdet i plejen med ældre mennesker, men også arbejdet på smedeværksted.
 
jeg nyder udelivet, men kan også godt lide hyggestunder med læsning, leg og sang.
 
 
 
 
                              
 
 
Vonsild-legehus privat pasningsordning | Vonsildvej 73, 6000 Kolding  | Tlf.: 22836313